Team Member

Как да имате забележителни и красиви устни

Дата на публикуване

През последните години поставянето на филъри с цел подобряване обема и формата на устните е най-честата естетична корекция в България. Филърите връщат красотата и свежестта на изтънелите и без обем устни. Те се използват най-често, защото съдържат хиалуронова киселина, което е естествен овлажнител на кожата, който се грижи за нейния обем и хидратация. Именно поради тази причина инжектирането й чрез филърите за устни не носи почти никакви странични ефекти за клиента. Единствено на мястото на инжектирането могат да се получат малки зачервявания или подкожни подутини, които обикновено изчезват до дни, споделя Д-р Борис Дашков.

Трайността на филърите в устните в повечето случаи варира от половин до една година. Главните ефекти от инжектирането на филърите се свеждат до изглаждане на бръчките, запълване на фините линии около устата и възстановяване или увеличаване обема на устните.

Д-р Дашков съветва винаги поставянето на филъри за устни да се извършва в лекарски кабинети от лекар – специалист в тази област. Добре е да имате повече информация за филърите за устни, които предстои да ви инжектират. За запазване на добрия ефект д-р Борис Дашков съветва: след извършване на процедурата е препоръчително да използвате ежедневно слънцезащитен крем. Той ще спомогне за запазване на отличните резултати и протекция на кожата от различни пигментации.