МЕЗОКОНЦИ BIJOU за лифтинг на лице!


Една от основните видове терапии за възстановяване и стягане на кожата чрез допълнително образуване на колаген, който спомага за нейната еластичност, гъвкавост и тонус, са мезоконците. При поставянето на мезоконци се постига лифтинг и стягане на кожата, озаряване и премахване на бръчките, като се постига и допълнително хидратиране.Мезоконците са подходящи при третирането на зони като:

 • Лицев контур
 • Очи
 • Шия
 • Деколте
 • Бръчки по устните
 • Бръчки на лицето

Процедурата представлява имплантиране на монофиламентна нишка със или без зъбчета, с много тънка игла или канюла в третираните области, като предварително се нанася обезболяващ крем или се поставя местна упойка. При изваждане на иглата (канюлата) нишките остават в кожата, като характерното при тях е, че напълно се резорбират в рамките на около година от поставянето им. Въпреки това, след разграждането им, ефектът от тях остава посредством допълнително образуваното количество колаген.Резултатите от процедурата се наблюдават месец след поставянето им. Ефектът трае между 6 –12 месеца, като лифтингът с конци може да се съчетае успешно и с други процедури като мезотерапия, лазерен пилинг, филъри, ботулинов токсин. Мезоконците BIJOU работят като създават реакции, стимулиращи производството на колаген и фибрин в дълбоките тъкани, като това ултимативно води до лифтинг ефект. Тредлифтингът с конците BIJOU предлага лесен и безопасен начин за връщане на младостта и красотата.


Повърхностни линии като периорални бръчки


Повърностните линии и бръчки на лицето се изглаждат и хидратират с мезотерапия. Флаконите са от 5мл като най често се поставя целият флакон в необходимите зони, например периоралните бръчки или дифузно разпределено равномерно по цялото лице. Процедурата отнема около 45 мин. като упойката е местна с нанасяне на анестетичен крем в зоните на третиране. Крайният ефект, тоест изглаждането на бръчките и хидратирането на кожата е на петият ден след манипулацията. Възможно е появяването на малки хематоми в зоните на третиране който изчезват за около четири - 5дни. В зависимост от ефекта който се желае като краен резултат и от дълбочината на бръчките процедурата може да се прави два пъти годишно като поддържане и хидратиране на кожата, или три процедури през седмица за изглаждане на по дълбоките бръчки.


Изглаждане на бръчки около очите, както и фини линии по челото и горната част на лицето


Изглаждането на бръчките около очите, както и финните линии по челото и горната част на лицето се извършва с мезотерапия. Ако линиите на челото са по-дълбоки може да се постави филър със средена плътност за да има т. нар. Твърда основа която да изпъне кожата и в последствие да се постави мезотерапия за крайно освежаване на кожата. Процедурата отнема около 45 мин. като упойката е местна с нанасяне на анестетичен крем в зоните на третиране. Крайният ефект, тоест изглаждането на бръчките и хидратирането на кожата е на петият ден след манипулацията. Възможно е появяването на малки хематоми в зоните на третиране който изчезват за около четири - 5дни. В зависимост от ефекта който се желае като краен резултат и от дълбочината на бръчките процедурата може да се прави два пъти годишно като поддържане и хидратиране на кожата, или три процедури през седмица за изглаждане на по дълбоките бръчки.


Назолабиални бръчки


Назолабиалните бръчки в зависимост от дълбочината им се тртират и изглаждат по няколко начина. Ако са по - слабо изразени може да се третират с мезотерапия като необходимо количество за тях е около 2мл. Ако бръчките са по дълбоки за изглаждането им е необходимо поставянето на филър със среден обем и плътност като количество необходимо за изглаждането им е около 2мл. Ефектът при поставянето на филър със среден обем е около година и половина. За упойка се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране. Често за корекцията на назолабиалните бръчки е необходимо изграждането и повдигането на вътрешната част на скулите тъй като там се губи обем с възраста и кожата се отпуска надолу и е необходим лифтинг повдигане на скулите за изглаждане на назолабиалните бръчки. Крайният ефект е почти веднага и трайноста е около година и половина.


Поставяне на филър под очите


Поставяното на филър под очите, се налага за изглаждане на фините бръчки под очите или премахване на тъмните кръгове под очите. За изглаждането на фините бръчки се използва мезотерапия от типа на age line или мезотерапия от серията за избелване на кожата. За премахването на тъмните кръгове е необходимо поставянето на твърд филър за корекция на образувалата се сянка под очите и хидратация на зоната. Ефектът при изглаждането на фините бръчки в зависимост от дълбочината им е от месец до около половин година. При поставяне на твърд филър за корекция на тъмните кръгове, ефектът продължава година и половина. Манипулацията трае около 20 минути. За анестезия се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Контуриране на скули


Контурирането изграждането и лифтинга на скулите се прави с филър с най - голям обем и плътност поставен в различните зони на скулите в зависимост от желаният краен резултат. Ефектът от процедурата трае около година и половина. Манипулацията трае около 20 мин. За анестезия се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Оформяне и уголемяване на устни


Оформянето и уголемяването на устните обикновено се прави с филър с най голям обем и плътност за да може ефектът да е с възможно най-дълготраен. Може да се постави също и филър със среден обем и плътност за да се постигне по естествен ефект. Използват се различни техники за поставяне в зависимост от желаният краен резултат. За обезболяване се използва т. нар. зъболекарска упойка за да може да не се чувства никаква болка по време на манипулацията. Времетраенето е около 20 - 30 минути.


Запълване на фини бръчици около устните при пушачи


Запълването и изграждането на фините бръчици около устните, т. нар. бръчки на пушача (баркот) се прави със стандартната мезотерапия. Ако бръчките са по-изразени, може да се постави и филър с малко по-голяма плътност от тази на мезотерапията. Изглаждането на тези бръчки се постига и при оформяне и уголемяване на устните. Процедурата трае около 20 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем, нанесен в зоната на третиране.


Премахване на белези от акне


Премахването на белезите от акне и изсветляването на пигментните петна, получени най-често от излагане на слънце се постига със специални серии мезотерапии, направени, за да постигнат точно този ефект. Процедурата трае около 45 минути, като е необходимо да се направи няколко пъти през седмица, за постигане на траен резултат. За обезболяване се използва анестетичен крем, нанесен в зоната на третиране.


Беоперативна корекция на нос


Безоперативната корекция на нос се прави с филър с възможно най-голям обем и плътност, поставен в различните зони на носа, в зависимост от желания краен резултат. Процедурата трае около 15 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем, нанесен в зоната на третиране.


Придаване на обем в основата на носа


Придаването на обем в основата на носа се прави с филър с възможно най голям обем и плътност. С тази процедура се постига изглаждането на т. нар. гърбица на носа и линията на носа става по-права. Манипулацията трае около 15 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Оформяне и повдигане на върха на носа


Оформянето и повдигането на върха на носа се постига по два начина. Първият е инжектиране на малко количество хиалуронова киселина на върха на носа. Вторият е чрез инжектиране на филър в долната част на основата на носа за да може да се повдигане целият връх на носа. Процедурата трае около 20 мин. За анестезия се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Намаляване на размера на ноздрите


Намаляването на размера на ноздрите е процедура която се извършва с инжектиране на малко количество хиалурон с ботокс в основата на носа, по този начин ноздрите се контрахират и широчината им се намялява. Времетраенето на процедурата е около 10 мин. За анестезия се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Намаляване или пълно заличаване на гърбица на носа


Намаляването на гърбицата на носа, изглаждането и се постига чрез инжектиране на хиалурон в основата на носа. Манипулацията трае около 15 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Контуриране на профила


Контурирането на профила се прави с поставянето на филър изграждане на линии които проявят идеалната форма на лицето. Например контуриране на долната челюст, изграждане на брадичка и други. Процедурата трае около 30 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Подчертаване на скулите


Подчертаване на скулите, тоест изграждане на външната им част за придобиване на така нареченото азиатско излъчване и повдигане на очния ъгъл. Процедурата трае около 30 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем нанесен в зоната на третиране.


Издължаване на брадичката спрямо големината на лицето


Изграждането на брадичката, спрямо големината на лицето е процедурата, която е необходима при измерване на съотношението нос, устни, връх на брадичката. Поставя се филър до образуването на права линия между тях. Процедурата трае около 15 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем, нанесен в зоната на третиране.


Премахване на тъмните кръгове под очите


Премахването на тъмните кръгове под очите, се пости чрез запълване и изграждане на най-вътрешната и горна част на скулите. Процедурата трае около 20 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем, нанесен в зоната на третиране.


Скуптуриране на лице


Скулпториране на лице е процедура, с която се изграждат форми, например хлътвания на лицето, от рязко отслабване например. В зависимост от нужните корекции, процедурата трае от 10 до 50 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем, нанесен в зоната на третиране.


Запълване на бръчки


Запълването на бръчките на лицето в зависимост от дълбочината им, се прави с мезотерапия или с филър с малък обем и плътност. Процедурата трае от 30 до 50 минути. За обезболяване се използва анестетичен крем, нанесен в зоната на третиране.


Изграждане, запълване и корекция на гърди


Изграждането, запълването и корекцията на гърдите, се извършва с филър от по 10 мл на брой. По този начин се постига лифтинг на гърдите, придаване на обем и изравняване на разликата в обема им. Процедурата трае около 30 - 50 минути. За обезболяване се използва локална анестезия, поставена на мястото на проникване на канюлата.


Изграждане, оформяне и повдигане на седалищата област


Изграждането оформянето и повдигането на седалищата област е процедура при която се използва филър от по 10мл. В зависимост от желаният краен резултат се използва различно количество филър. Процедурата трае около 50 мин. За анестезия се използва локална анестезия поставена на мястото на проникване на канюлата.


Пиърсинг


Пиърсингът е манипулация, за която се използва местна упойка, инжектирана на мястото на поставянето. Процедурата трае около 10 минути. Използва се обица от клиента.


Образувания по кожата


Доброкачествените и злокачествени новообразуваната по кожата като (папиломи, кондиломи, брадавици, атероми, липоми и др.) се премахват обикновено в болнични условия. Ако са по-малки могат да бъдат премахнати и в амбулаторни условия. За упойка се използва локална анестезия. Времетраенето варира от 10 до 40 минути.


Хернии


Операциите от хернии във всичките им разновидности, като пъпна, ингвинална, бедрена и др., се извършват в болнични условия. За анестезия се използват различни упойки, предложени от консултиращия анестезиолог. Времетраенето на операцията е около час и половина. Минималният болничен престой е 24 часа.


Чернодробна и панкреатична хирургия


Чернодробната и панкреатична хирургия, обикновено се извършва в състояния на спешност, като остър холецистит, остър панкреатит и др. Плановите операции на черния дроб, като премахване на ехинококови кисти и др., се извършват след определен брой амбулаторни изследвания и консултации. Болничния престой варира от 5 до 10 дни.


Проктологична хирургия


Проктологичната хирургия, т. е. операциите като перианални абсцес, фисури, перианални кисти и фистули, се извършват в болнични условия. Обикновено за тях се използва спинална анестезия, по преценка на консултиращия анестезиолог и в зависимост от здравословното състояние на пациента, анестезията може да бъде местна или пълна. Продължителността варира от 15 минути до 1 час и 30 минути или повече, в зависимост от конкретния случай. Минималният болничен престой е 24 часа.


Спешна хирургия и остър хирургичен корем


Спешната хирургия и острия хирургичен корем са живото- застрашаващи състояния, при които е важно да се знае, че колкото по-бързо лекуващият хирург предприеме нужните мерки, толкова по-кратък е възстановителния период. Вероятността да възникнат постоперативни усложнения е по-малка. Важно е, че при наличие на коремна болка, трябва да се потърси консултация с хирург. Продължителността на операциите трае от 1 до няколко часа. Болничният престой е средно 5-10 дни.


Best Price & Planning
Of Gilkan

It has different attractions tropical rain fog dew wall jets and it
is combined with sound, caribbian storm.

Pricing Plan

Starting From

$150

 • Breast Augmentation
 • Mommy Makeover
 • Eyelid Surgery
 • Skin Care Treatments
 • Chin Augmentation
Starte Now
Pricing Plan

Starting From

$180

 • Breast Augmentation
 • Mommy Makeover
 • Eyelid Surgery
 • Skin Care Treatments
 • Chin Augmentation
Starte Now
Pricing Plan

Starting From

$260

 • Breast Augmentation
 • Mommy Makeover
 • Eyelid Surgery
 • Skin Care Treatments
 • Chin Augmentation
Starte Now