about image about image about image

Д-р Борис Дашков - хирург, специалист по естетика и филъри.

Д-р Борис Дашков е роден на 30.12. 1981 в град Кюстендил. Завършва специалност „Медицина“ в Медицинския университет в Плевен през 2008 година, а след това и специалност „Обща хирургия“ към „Медицински университет“- София.

Д-р Дашков специализира в клиниките на „Пирогов“, Александровска болница, ИСУЛ и в болница „Св. Марина“ във Варна. Има множество сертификати от водещи пластични хирурзи по света на темите:

„Мини инвазивни естетични процедури за лице и тяло“

„Поставяне на филър в различни области на лицето и тялото“, както и специализира различни техники за поставянето им.

Д-р Борис Дашков е член на Българския лекарски съюз и Българското хирургично дружество. Участвал е в много национални и международни конгреси и семинари.

Моята философия

Д-р Борис Дашков: Златен стандарт за красота и естетиката на лицето!

В работата си винаги се стремя да помогна на всеки човек да открие красотата в себе си. Спазвам златният стандарт в естетиката и работя с иновативни техники и материали, за да запазя по-дълго време младостта и красотата върху лицето.

Същността на работата ми

Да стана лекар и особено хирург мечтаех от малък. Грижата за близките проявявах още от ученическите години. Приех призванието да стана лекар напълно осъзнато, защото се интересувах от анатомия и лечението на различни видове болести. За специалността коремна хирургия е много важна настройката за тази смела и отговорна работа.

Сега като част от работата ми освен хирургия, развивам и естетика, защото имам възможността да създавам красота и да давам повече самочувствие чрез различните терапии и процедури на моите пациенти. Естетиката става все по-достъпна, така че повече хора да имат здрава, красива и по-млада кожа.

Моите услуги
dotted
angle
angle